Szlovákia bezárta a középiskolákat! Magyarország is lép?
Csakmert a visegrádi hàrmakat hangoztatja mindig Orbán,meghogy figyelik egymás lépéseit.
Plusz ott összesen 61 elhunyt van,meg fertőzött is kevesebb,és meglépték, nagyon helyesen szerintem. Hangsúlyozom a KÖZÉPISKOLÁKAT zártàk be.
Kérdező,nem csak az iskolákban van 50+os ember,képzeld.
Mivel indoklom? Azzal,hogy nem ez fog javulást eredményezni,ha 4 évfolyamot karanténba zársz. Attól kisebbek elkaphatják,nagyszülőt lefertőzhet és még sorolhatnám,basszus ez egy vírus. Iskolabezárással akarod megállítáni???
STB
Nem értem,miért akarod vagy mit vársz attól ha a 15-18 éves korosztályt lezárod. Egyszerűen nem értem.
A virus teljesen ugysem fog letunni ha lakatot raknanak az osszes ajtora SE ezt ne is varja senki
De azzal hogy jopar szazezer diakot(vagy millio) kiveszunk a tomegkozlekedesbol, zart terekbol azert jelentosen LASSITJUK a járványt.
Mit gondolsz, tavasszal miért volt olyan kevés fertőzött? Mert az iskolazár,és a többi korlátozó intézkedes LASSITOTTA a járvànyt.
"November elejére már 40 ezer aktív koronavírus fertőzött is lehet - áll az RTL Híradójának birtokába került kormányzati dokumentumban.
Az egészségügyért felelős államtitkárság ebben azt írja, ennek ellenére meg lehet tartani az október 23-i ünnepségeket, a november 1-i miséket és a karácsonyi vásárokat is.
Ezekhez javasolják a megfelelő távolságtartást, a maszkviselést, a rendszeres kézmosást és azt, hogy aki betegnek érzi magát, az ne vegyen részt a rendezvényeken."
Lószar lesz itt, nem szigorítás, éljen a kormány!!
Az mar mas kerdes,hogy nem tesznek semmit.
De tenni KELLENE!
Én azt vezetném be, hogy kötelező legyen az iskolákba kézfertőtlenítő helyett a pálinka használata.
Minden szünetben egy kupica.
Imádnék iskolába járni.
Ráadásul a vírus ellen is jól véd.
"ennek ellenére meg lehet tartani az október 23-i ünnepségeket, "
ez MÁR MOST megbukott!!! ennyit arról amit a Kormány pofázik!
Az összes 23-i rendezvény TÖRÖLVE.
És nyugi a többi is törölve lesz szépen sorban egymás után!
Ez csak egy parasztvakító nyugtatgatás hogy minden lesz. Majd szépen egymás után bejelentik hogy ez se meg az se...
Ld. a 23-i események törlése. A NAGY Kásler a bejelentés előtt 1 nappal még azt mondta lehet nyugodtan menni a rendezvényre.
1 napra rá a Nyunyóka néni kijelenti hogy minden 23-i rendezvény törölve.
TAPS FIÚK!!! ÍGY KELL EZT!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!