Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szlovákia bezárta a középiskol...

Szlovákia bezárta a középiskolákat! Magyarország is lép?

Figyelt kérdés

Csakmert a visegrádi hàrmakat hangoztatja mindig Orbán,meghogy figyelik egymás lépéseit.

Plusz ott összesen 61 elhunyt van,meg fertőzött is kevesebb,és meglépték, nagyon helyesen szerintem. Hangsúlyozom a KÖZÉPISKOLÁKAT zártàk be.

2020. okt. 11. 20:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
71%
Na, végre egy normális ember.
2020. okt. 13. 17:09
 22/39 anonim ***** válasza:

Én utálom a sulit de magasról szarok arra, hogy be lesz e zárva.

Utolsó évesen úgy vagyok vele 11 évet kibírtam, ez az utolsó sem fog kifogni rajtam.

Azt csinálnak amit akarnak felőlem, nekem attól nem lesz szarabb életem, hogy bezárják vagy nem.

2020. okt. 13. 17:13
 23/39 anonim ***** válasza:
28%

Középiskolás életem legboldogabb időszaka volt a márc-június közti időszak. Ha rajtam múlna teljen így el az egész (most 12. oszt vagyok)

Nem kellett bemenni napi 2x 1 órát szarakodni a buszon hogy aztán benn egy máló üreg szar épültben a csomó gyökérállat közt ugyanazt tanuljam amit otthon a 4 fal közt is tudtam volna.

Na ezért kell jelenléti???? MINEK????

menjen csak távban. Ajándék lenne mindenkinek.

2020. okt. 13. 17:40
 24/39 anonim ***** válasza:
57%

"Ajándék lenne mindenkinek."

Nagyon jól tudod, hogy ez egy hülyeség, mégis leírod minden egyes nap. Miért nem tudsz a magad nevében beszélni?

2020. okt. 13. 17:51
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

"Nagyon jól tudod, hogy ez egy hülyeség"

Akkor úgy fogalmazok hogy ne tudj belekötni: ÉN még SOHA nem beszéltem élőben olyan diákkal (sőt tanárral se..)aki ne így látná ahogy én. Biztos van olyan (a mesében)de ÉN még olyat soha nem láttam.

Így már megfelel a válaszom?

2020. okt. 13. 18:07
 26/39 anonim ***** válasza:
57%
Így igen, arról viszont biztosíthatlak, hogy nekem személy szerint nem hiányzik a távtanci.
2020. okt. 13. 18:09
 27/39 anonim ***** válasza:
0%

"hogy nekem személy szerint nem hiányzik a távtanci."

Teljesen indifferens, mert nem vagy mérvadó és ha nem hiányzik akkor kezdd el a xanaxot szedni mert még idén részed lesz a távoktatásban. Most erre jön az obligát válasz hogy nem lesz mert a Zorbán azt monnnnntta. Nem számít mit mondott. Semmi jelentősége. Ma ez holnap az.

2020. okt. 13. 18:31
 28/39 anonim ***** válasza:
57%

Persze, igen, persze. Mindig igazatok volt. Bezárták már az iskolákat szeptember 6-án, 14-én, 21-én, 24-én (csakaszuperkupadöntőmiattnincsmégtávoktatás!!44!négy!), valamint október 1-én, október 12-én, és természetesen be fogják október 15.-én, 23-án és november 1-én is. Mert ti megmondtátok.

Rohadt szánalmas vagy, nokedli.

2020. okt. 13. 18:47
 29/39 anonim ***** válasza:
36%

Kussoljatok már bazdmeg, unalmas már ez a téma.

Veszekedjetek inkább azon, hogy miért nincs még olyan színvonalon az oktatás mint a svédeknél mikor a svéd modellt követjük.

2020. okt. 13. 19:12
 30/39 A kérdező kommentje:

Akik szerint felesleges bezàrni!

Mègis mivel indokolják?

Csak azzal hogy rossz volt a tàvoktatàs?

És mi szól ellenetek?

-nemlesz nyomorgás a buszokon

-nemlesz kitéve a 50+os tanár ( az ország nagy %-a 50+ éves tanàrokat foglalkoztat)

Ja és ha a azzal jönnétek hogy hàt buszon is meg iskolába is hordják a maszkot: szerintetek a mai tizenévesek hogy hordják a maszkot? Sokszor orra el sincs takarva, vagy nem helyesen van rajt,kijön a kilélegzett levegő a maszk széleinél!

Ugyhogy ez eldőlt

2020. okt. 13. 20:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!