Mért nem zárnak be a középiskolák Magyarországon?
A középiskolások már nem kicsik hogy vigyázni kelljen rájuk tehát nem állna le miattuk a gazdaság. Szerintem logikus lépés lenne, mivel egy kicsit így is lassítani lehetne a vírust.
Nektek mi erről a véleményetek ?
Én opcionálissá tenném a sulit/ovit.Nálunk(vidéki általános) jelenleg választható hogy bejár-e a gyerek az iskolába vagy otthonról tanul.Ha az utóbbi akkor semmi segítséget nem kap,lehet nyomozgatni mi az aznapi lecke.
Viszont az oviba,gimibe kötelező a bejárás.3 gyerekem jár 3 különböző intézménybe,furcsa hogy mindben más az elvárás a maszkkal stb kapcsolatban.
De igen, a teremben is kotelezhetik maszkviselesre, HA a padok kozotti tavolsag nem kivitelezheto az eloirtak szerint! Nalunk 5cm hijan nincs meg, igy kotelezo oran is a maszk, pedig esti tagozat, kb 10en vagyunk csak.
Mielott hulyesegeket kommenteltek tajekozodjatok!
Es igen is jo lenne a kozepiskolakat es az egyetemeket atallitani digitalisra, mert eletveszelyes a kozosseg! Ahova en narok nappalisoknal 2 osztaly van karsntenban es 3 tanar. Minden nap amikor nekunk oktatas van, rettegve megyek be elkapom-e a mosdoban, a padhoz erve, a kapu kilincset fogva. Elottem fel oraja tusszentette le egy diak, aki tunetmentes horodzo pl...
Annyira rossz mar a helyzet, hogy egeszseges emberek is belehalnak (ma mondta Muller doktorno), en hiaba viselem a maszkot, ha mas nem es kohog, taknyol, kopkod ossze vissza mindenfele!
Termeszetesen az utcan, buszon , meloban is megfertozodhetsz, epp ezert mar ideje lenne kijarasi korlatozast elrendelni, hogy legalabb ellapositsak a jarvanyt!
Engem nem erdekel a gazdasag, ha belehalok en vagy egy szerettem. Majd helyre all a gazdasag, ha vege ennem a borzalomnak, jovo osszre lesz oltas.
Nekünk kötelező a teremben is maszkot Hordani ):
Nálunk 3 tanárunk, és 1 csoporttársam is elkapta a vírust és nem volt semmilyen korlátozás.
Nem sok esély van hogy bezárják
a középiskolákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!