Mért nem zárnak be a középiskolák Magyarországon?
A középiskolások már nem kicsik hogy vigyázni kelljen rájuk tehát nem állna le miattuk a gazdaság. Szerintem logikus lépés lenne, mivel egy kicsit így is lassítani lehetne a vírust.
Nektek mi erről a véleményetek ?
1. Harmadik osztályban (remélhetőleg) megtanították neked is, hogy ha az ige és az igekötő közé egy szócska ékelődik be, akkor mind a hármat külön írjuk (be fognak zárni)!!!
2. Mire alapozod ezt az igen határozott állítást?
Arra amire a kérdező is: a gazdaságot nem befolyásolná, a tanarok dolgoznanak, a diakok tanulnanak ( aki nem az vessen magara..)
Es Viktorunk is aztmondta hogy a halálozàsi adatokat fogják követni, ma ebben új rekord szüleletett pl.
Másrészt lassan itt az influenza is,ami a Coviddal egyutt nagy galibát fog csinalni, ugyhogy megkell lépniük majd ezt
Úgy helyes, hogy "meg kell lépnünk"!! Te most szórakozol velem??
Amúgy meg szerintem karantén nélkül nem sok értelme van az iskolák bezárásának, mivel így annyit érnének el, hogy a diákok nem a suliba, hanem bandázni/bulizni járnának. Egy újabb karantén pedig a gazdasági összeomlást jelentené. Szerintem a vakcináig már kihúzzuk jelenléti oktatással.
Kérdező!
Maszkra nem kötelezhetnek téged az osztályteremben. Csak a folyosón, udvaron stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!