Melyik az a budapesti magániskola, ahova tuti nem fog begyűrűzni az LMBTQ propaganda pár éven belül és olyan szülők gyerekei járnak oda, aki szintén nem szeretnék ezt?
10#
Szar iskolába jártál.
Nálunk nem volt ilyen probléma.Rendszeres volt általánosban a fiú-lány barátság, utána gimnáziumban meg kvázi természetesnek számított és senki nem talált benne kivetnivalót, mindezt erőltetett LMBT propaganda nélkül.
Intézményt kellett volna váltanod, rossz közegbe jártál.
A legtöbb problémádra megoldást nyújtott volna.
"Na akkor elárulom, neked, hogy heteroszexuális szülők (köztük egy homofób) apa gyerekeként nőttem fel"
Tovább nem olvastam, mostanában rákaptatok erre a szövegre, végtelenül unalmas, lapozz, újíts.
Egyébként meg nem attól félek, hogy meleg lesz. Ahogy az LMBTQ-t ellenzők többsége egyáltalán nem emiatt hányik a témától.
Iskolát sikerült találni, köszi a választ mindenkinek!
"Tovább nem olvastam, mostanában rákaptatok erre a szövegre, végtelenül unalmas, lapozz, újíts"
Na hát ez mident elárul az értelmi szintedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!