Melyik az a budapesti magániskola, ahova tuti nem fog begyűrűzni az LMBTQ propaganda pár éven belül és olyan szülők gyerekei járnak oda, aki szintén nem szeretnék ezt?
A nemzetkozi iskolak biztos, hogy nem fognak neked LGBT ellenes eszmeket nyomatni.
Egyhazi magansuliba jartam, egyszer egy 12 ev koruli fiu megeroszakolt egy masikat a tesioltozoben. Nem rugtak ki a csaladja miatt.
Sok sikert.
Attól függ milyen nemzetközi.
Van török magániskola is Magyarországon.
Ott biztos nem fognak LMBT propagandát nyomni.
"tuti nem fog begyűrűzni az LMBTQ propaganda pár éven belül"
Na akkor elárulom, neked, hogy heteroszexuális szülők (köztük egy homofób) apa gyerekeként nőttem fel. 15-17 éve mikor általánosba jártam, még nem beszéltek a homoszexualitásról, a filmekben, sorozatokban sem lehetett semmi ilyesmit látni. LÁSS CSODÁT! meleg lettem. WOW!
Tudod nagyon örültem volna, ha már akkor bekúszik ez a mocskos liberalizmus, és "b*zi propaganda" az iskolákba, ugyanis akkor lehet egy ártatlan gyereket (és valószínűleg több ezer másikat az országban), aki a szexualitásról még semmit sem tudott, nem terrorizálták volna, verték volna meg napi szinten a társai, mert ki lett kiáltva b*zinak.
Ja és elárulok valamit: ha a gyerked melegnek született, akkor elküldheted Szaúd-Arábiába katonaiskolába, akkor is az lesz. Jó rettegést kívánok a kamaszkoráig!
9-es: ők velem egykorú gyerekek voltak, akik otthonról azt hallották, hogy a b*zik így meg a b*zik úgy. Ha azt hallanák az emberek kiskoruktól fogva, hogy a b*zi is ugyanolyan ember, mint ő, akkor ilyenek nem történnének meg.
Nekem például az volt egyébként a "bűnöm", amiért évekig kínoztak, hogy 8-10 évesen lányokkal barátkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!