Ha hazaküldenek egy lázas embert egy osztályból, bezárják az adott osztályt?
Figyelt kérdés
Az osztályomban volt egy lázas, orrfolyós gyerek. Hazaküldték. Továbbra is menni fog a mi osztályunk suliba? Csak akkor van esély arra, hogy nem megyünk, ha a tesztje pozitív lesz?2020. szept. 22. 17:31
2/7 anonim válasza:
Nem!!!
Menni fog továbbra is az osztály, de az akit haza küldtek ő elkell hogy menjen házi orvoshoz.. És elvileg csinálnia kellene neki egy tesztet.. Ha pozitív lesz csak akkor kell az egész osztálynak 10 nap karantén otthon...
Ennyi...
3/7 anonim válasza:
Nálunk még pozitív teszt esetén sem megy mindenki karanténba, csak a padtársai és akik vele voltak szünetekben. Amíg nem pozitív, addig meg senkit nem érdekel
4/7 anonim válasza:
nálunk 3 db pozitív után semmi se történt. ők nem jönnek ki tudja meddig, az oké de minden más megy megy ahogy eddig.
még az osztályt se állították le nemhogy az egész iskolát.
5/7 anonim válasza:
Egyik osztálytársam is lázas volt, már másfél hete nem járt iskolába, amikor kiderült, hogy koronás. Fel kellett sorolnia azokat az embereket, akikkel érintkezett, és minket a maradék pár napra hazaküldtek. Az más kérdés, hogy ha pl. én elkaptam tőle a koronát, akkor ezalatt a másfél hét alatt simán megfertőzhettem egy csomó embert, de ezt nem igazán veszik figyelembe. Ráadásul nekünk nem kell tesztet csinálni, csak itthon kell töltenünk a maradék pár napot, hogy leteljen a két hét ahhoz a naphoz képest, amikor ő lett beteg, és ennyi, utána mehetünk iskolába.
6/7 anonim válasza:
#5 vagyok. Engem valamiért ma elküldtek egy tesztre, de ha jól tudom nem mindenkit közülünk, gondolom engem csak random kiválasztottak, nem tudom miért.
7/7 anonim válasza:
Nem. Nálunk a osztályba pont volt egy lázas emberke és semmi ő haza ment mi meg tanultunk tovább.(ez ma volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!