Munkahelyről való tartósabb hazaküldés esetén nem kell tájékoztatni az alkalmazottat arról akár írásban, hogy milyen státuszban is van ő?
Figyelt kérdés
Ha egy munkahely teljesen felfüggeszti a működését, és heti 1 nap tart pár órás ügyeletet, melyen csak 1-2 munkatárs van benn, akkor a tartósabban hazaküldötteknek nem kéne felvilágosítást adni hogy ők mégis milyen státuszban vannak lesznek hetekig?
Ráadásul írásban? Hazaküldtek mindenkit de semmi infó sincs.
Szabin lesznek?Akkor az fizetett de meddig tart? Max 1 hónapra elég. És erről írásos szabis ív is kéne.
Vagy fizetetlenen lesznek? Erről pláne illenék írást adni főleg hogy a TB ellátás is megszűnik.
Az emberek annyit tudnak hogy irány haza nem kell jönni és majd szólnak ha kell, de ápr közepéig ne is számítsanak rá. De leginkább jón közepéig. Annyi szabi meg nincs is.
???
Hogy van ez?
2020. márc. 19. 13:36
1/1 anonim válasza:
Én is teljesen tanácstalan vagyok, én egy egyetemen dolgozok és én sem tudom mi lesz velünk. Én táppénzt vettem ki, jobb ötletem nem volt, legalább valamennyi pénzt kapok. :/ Te is közalkalmazott vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!