Ezt most komolyan gondolják?
OKJ-s szakon leszek/vagyok- kezdem szeptembertől- de az hogy milyen feszültség fut a vezetékben, ilyen egyszerűre ne tudjanak válaszolni, és volt egy bevágás egy 230 V-os matricáról is, gondolom nem véletlenül... mert ennyi ésszel belenyúlnak a 220-230-ba. Egyébként nekem úgy tanították hogy 230, szüleim szerint 220. Egyébként lehet kérni nagyobb feszültséget is, csak kérés, és szükség esetén vezetik be.
Vissztérve.. ha poénból megkérdeznék mennyi b*sz meg ha belenyúlsz a konektorba, akkor poénból mondták volna a helyes választ :)
A magyar értelmiségiek..xD hahaha.:)
Én most ballagtam 8.-ból,megválaszoltam,hogy 220 V feszültség van Magyarországon,megválaszoltam a Csehországosat,megválaszoltam azt is,hogy mikor volt a világháború.Én még középiskolában sem ismételhettem át az anyagot,sőt a nyár során sokat felejtettem,de azért az alapvető dolgokat nem felejtettem el.
uhh, én a fejem fogtam... nem tudni a háborút meg a feszültséget ... kész.... remélem ezek a hallgatók csak leblokkoltak...
egy II. éves egyetemista
Én idén megyek egyetemre, szintén közgázra... a Csehországos és a világháborús kérdés simán ment volna. Viszont én is 220 V-ra tippeltem volna. :S A holdas pedig... én úgy tudom ott is van gravitáció, csak kisebb mértékű, mint a Földön. Szóval gondolom leesne a toll, csak esetleg lassabban vagy ilyesmi.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!