Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudom, hogy ez ún. hímvessző...

Tudom, hogy ez ún. hímvessző méregetés, viszont általában a nagyon sok pontot elérő (egyetemi felvételi) diákok okosabbak?

Figyelt kérdés
Tehát ha valaki bejut a BCE re 450 ponttal, általában kimondható, hogy ő okos is, vagy szinte semmit se jelent? BME re kevesebbek a pontok jóval, bár azt meg kibírni nehezebb. Tudom, ez farokméregetés, viszont mennyit jelent az, ha valakinek sok a pontja úgy átlagban? Nem egy adott ember konkrétan, hanem a sok pontosak halmaza átlagosan.

2020. szept. 19. 14:36
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor szerintem okos vagy. Én amúgy egyetemista vagyok, viszont én nem hinném, hogy csak a kitartás elég lenne önmagában. Mondjuk nekek volt az a 100 pluszpontos többleted. Viszont szerintetek csak szorgalom elég lenne mondjuk két emelt 80% hoz is? Ha az illető nem is okos? Szerintem nem elég csak seggelni oda!
2020. szept. 21. 14:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kell egy kis okosság is igazad van vagy legalább egy kis affinitás afelé, hogy fejleszd magad. :) Egyébként a verseny amivel nyertem a 100 pontot, az abból a szakmai tárgyamból való emelt érettségi követelménye mentén folyt. Egyébként az érettségihez is nagyon sok szerencse kell... például aki idén érettségizett azoknak -tapasztalatok alapján - azt hallottam könnyebb volt a vírushelyzet miatt mint az előző években. A lényeg hogy ne adjuk fel soha és olyat tanuljunk ami érdekel! :)

2020. okt. 1. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!