Diákok!!! Ti örülnétek ha bevezetnék a digitális oktatást?
" neki el lenne küldve az anyag"
de az nem oktatás hogy "el lett küldve az anyag" mert azt az utcaseprő józsi is meg tudja tenni. Na fijjam elolvasod 10-100-ig a könyvet. Nesze neked el lett küldve az anyag. Na ez nem oktatás, ez egy semmi.
Mese habbal.
"Aki be akar járni az be megy, aki nem nem."
De akkor ezt úgy, hogy a tanár is eldonthesse, hogy be akar-e menni, jó? És akkor amelyik tanárnak rizikocsoportba tartozo csaladtagja van, meg aki azt látja, hogy a diákjai többsége csak azért jár iskolába, hogy a barátaival talalkozhasson és naphosszat velük poenkodjon tanulás helyett, stb., az hadd tanithasson inkább digitálisan, ha jobbnak látja.
komolyan, marha vicces, hogy van néhány gyengébb képességű, aki még itt is képes a diákokra megjegyzést tenni :D
először talán a sok naplopó, versenyszférára alkalmatlan tanárt kéne górcső alá venni. ugyanis a környezetemben a tanárok nagy része átküldte a fejezetek címét, oszt’ szevasz. ez nem oktatás.
abba be sem menjünk, hogy kiderült, h akkora digitális analfabéta a legtöbb tanár, h hihetetlen.
tehát a diákok többsége kétlem, h szeretné, ellenben a lusta tanárokkal.
"a tanárok nagy része átküldte a fejezetek címét, oszt’ szevasz. ez nem oktatás."
Az oktatás akkor kezdődött volna, ha elolvastad volna, amit kellett, és jelezted volna, hogy az olvasottak melyik része nem világos. Eljutottal idáig egyáltalán?
36: szövegértéssel hogy állsz? Ahogy látom, elég rosszul. Hol írtam, h diák vagyok?
Arról beszéltem, amit tapasztaltam a környezetemben. ahhoz még külön gratulálok, h képes vagy egy diáknak gondolt vkit , engem számon kérni.
Talán nem csoda,h romokban van a magyar oktatás, mikor az átlag magyar annyira buta, h mindenért a diákokat okolja, miközben az átlag tanár buta, mint a föld és teljesen alkalmatlan az oktatásra.
"mit kellett, és jelezted volna, hogy az olvasottak melyik része nem világos."
hahhahahahahhahahhaahah!! és ha jelzem hogy drága tanár úr az olvasottak 100%-a az elsőtől az utolsó betűig nem világos na akkor arra mit lépett volna a (semmihez se értő ) tanerő?
"az olvasottak 100%-a az elsőtől az utolsó betűig nem világos na akkor arra mit lépett volna"
Elkonyvelte volna, hogy hülyébb vagy, mint gondolta. Jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!