Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diákok!!! Ti örülnétek ha...

Diákok!!! Ti örülnétek ha bevezetnék a digitális oktatást?

Figyelt kérdés

2020. szept. 16. 00:53
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
30%
Egyetemen és középiskolában, esetleg általános iskola felsőben szerintem át lehetne térni pár hétre a digitális oktatásra, és akkor lehet, hogy visszaszorulna a vírus.
2020. szept. 16. 16:25
 12/39 anonim ***** válasza:
95%
Pár hét múlva újra felütne fejét, alsósok, az aktív keresők ugyanígy hordoznák.
2020. szept. 16. 17:56
 13/39 anonim ***** válasza:
72%

Azért nem mindegy, hogy napi 5-10 halott van vagy majd esetleg 30-40.

Én meg személy szerint preferálnám az online oktatást, annak ellenére hogy végzős vagyok.

Azért a mai napon azonosított 8 haláleset eléggé sok, május 26. óta nem volt ennyi... És ez még csak nőni fog, a 17-es rekord meg fog dőlni sajnos, a jövő hét péntekig pedig biztos nem lesz iskolazár, mert szuperkupa-döntő.

2020. szept. 16. 19:15
 14/39 anonim ***** válasza:
83%

nyugi már nem kell sokat várni október és

újra digit lesz mindenütt

2020. szept. 16. 20:01
 15/39 anonim ***** válasza:
66%
The Rövidítő is here now.
2020. szept. 16. 20:08
 16/39 anonim ***** válasza:
71%
14.es, szerinted tényleg lesz megint digitális oktatás? Nem tudom, Orbán nem akarja bezáratni a sulikat... Bár nálunk már ígyis 7 osztály digitálisan tanul...
2020. szept. 16. 20:13
 17/39 anonim ***** válasza:
95%

Ha tavasszal kérdezted volna, akkor azt mondanám, hogy ne legyen több távoktatás. Azt nem nevezem tanításnak, hogy valaki feltölti a könyvet, aztán csinálj belőle feladatokat, ha szeretnél, de semmi visszajelzést nem kapsz, csak írsz két zéhát. Ahogyan azt sem, hogy beadtam több beadandót, és csak megkaptam, hogy “megfelelt”, semmi részletes értékelést.

Viszont két hete van nálunk vegyesoktatás, és most már azt mondom, hogy inkább a távoktatás. Teljes a káosz. Elvileg a 100 feletti órák vannak megtartva rendesen, de abból sem mindegyik, mert nem tudnak akkora termet szerezni, hogy elférjünk kellő távolságtartással. Van olyan gyakorlatom, ami eddig egyszer sem volt megtartva, mert a 15 fős csoportot be akarták tenni a 12 fős terembe, és azóta nem találtak újat. :D

De legjobban a hagyományos oktatásnak örülnék. Ezt úgysem fogják bevezetni, de engem a maszk sem zavar, pedig nálunk kötelező a folyosón és a teremben is. Persze, ha fel kell mászni a 3. emeletre, akkor utána kicsit kiköpöm a tüdőmet, de ha ez van, akkor sajnos ez van.

2020. szept. 16. 22:04
 18/39 anonim ***** válasza:
93%

Hosszutavon ez

Eselyetelen, persze diákként más de nem teheti meg egy dolgozó ember hogy folyamatosan home office ( ha egyáltalán van) vagy 50%al kevesebb berert állás időre menjen vagy tényleg fel is mondjon mert otthon kell lenni a gyerekkel

Nagyon kevés az a középiskolás gyerek aki tényleg tanulna otthon és minden órán részt venne és időben fel is kelne

2020. szept. 17. 13:02
 19/39 anonim ***** válasza:
91%
akiknek meg szakmai gyakorlatra kene járnia az is bukó
2020. szept. 17. 13:03
 20/39 anonim ***** válasza:
82%

"Nagyon kevés az a középiskolás gyerek aki tényleg tanulna otthon és minden órán részt venne és időben fel is kéne"

Az ilyeneket most már szankcionalni kéne, nem úgy, mint tavasszal, amikor országos veszelyhelyzet volt. Igazolatlan órák elegtelenek, stb és láss csodát, mindjárt fel tudna kelni idoben egy csomó azok közül, akiknek előtte nem sikerült. Tapasztalat.

2020. szept. 17. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!