Diákok!!! Ti örülnétek ha bevezetnék a digitális oktatást?
" Igazolatlan órák elegtelenek, "
Madárkám. Az igazolatlan óra nem szankcionálható tantárgyi jeggyel vagy 30 éve....
Tantárgyi jeggyel a tantárgyi teljesítmény értékelhető.
meg azután elemi józan ész: ha igazolatlan óra akkor ugyebár a diák ott se volt (hiszen erre igazolatlan) de ha ott se volt mire kap jegyet? Hát ott se volt! nem kaphat semmit mert mire fel.
" az elégtelent pedig a tudásra (felelés, dolgozat)"
Milyen felelés és milyen dolgozat ha igazolatlan óra = ott se volt?
Hm ? magyarázd már el! hogy felelt egyesre (vagy akárhányasra) ha ott se volt?
"Nincs ebben semmi jogszerűtlen."
megkérdezzük itt is hogy jogszerű-e? Jössz velem? együtt bemegyünk megkérdezzük.
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Köznevelésért Felelős Államtitkárság
és ott keresünk egy oktatási szakelőadót-jogászt
Benne vagy?
Vagy ebben már nem ha jól sejtem...
"Tehát nincs jegy = évismétlés. Ilyen egyszerű."
Khm. ilyen amikor egy hülye okoskodik.
Nincs jegy = tantestületi döntés alapján féléves /éves beszámoló-vizsgára kötelezett = arra kap féléves /éves jegyet = megvan a tanév.
Ennyi.
Én nem örülnék neki, nekem kell az, hogy mit hogyan kell matekból, elmagyarázzák nekem parasztnyelven.
Sok tanár nálunk nem csinált komolyan semmit, nekünk egyedül kellett fejezeteket feldolgoznunk.
Csomoszor volt olyan hogy a tanár nem kapta meg a dogát (elküldtük, nem kapta meg, vagy nem találta) egyest adott.
Viszont itt is lehetne egy megoldást kötni. Aki be akar járni az be megy, aki nem nem. (Ők nekik távoktatás lenne) lehet hülyeség de szerintem ez is előre vivő.
"Aki be akar járni az be megy, aki nem nem."
És aki nem jár be annak KICSODA tartja majd az órát? A tanár megtartja a bejáróknak egyszer az órát ez eddig oké, majd még1x ugyanazt a be nem járónak? Vagy hogy ?
És ha egy tanárnak egy nap van 5 órája akkor abból egyből 10 lesz, mert a be nem járóknak is megtartja még 1x ugyanazt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!