El tudok helyezkedni pszichológia diplomával?
Idén kezdem a pszichológiát az ELTÉ-n, de nem azért, mert ez életem minden vágya. Évekig krízisben voltam azzal, mit kezdjek magammal, de sajnos ez nem oldódott meg. A pszichológia érdekel (most, hogy látom is, miket fogok tanulni, különösen bezsongtam, mert tényleg nagyon érdekes dolgok), és szívesen foglalkoznék valami hasonlóval (kreatív, emberközpontú), de nem látom magam pszichológusként. Csak sajnos egyelőre másként sem.
Bármilyen előadást/cikket/etc. olvastam a szakról, azt írják, nemcsak rendes terápiás munkát, de más jellegűeket is el lehet foglalni a pszichológus diplomával, viszont ez mindig olyan bizonytalan volt számomra. A "nagy cégek is keresnek pszichológust" kicsit semmilyen célnak tűnik az életemben.
Van értelme végigcsinálnom a képzést? Milyen munkákat lehet elfoglalni egy ELTE pszichológia diplomával? Nagyon félek, hogy mekiben kötök ki (tudom, klisé, de na).
ja, van, csak ne legyél pénzéhes majd
az enyémnek havi kb 1 milliós fizetése van úgy, hogy 10 ezret kér el óránként
te igazíthatnád majd az órabért a páciensek anyagi helyzetéhez, csak hogy legyen normális szakmeber is köztük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!