Alap pszichológia szakkal el lehet helyezkedni?
Én egy alapítványnál dolgoztam, de pszichológusként nem fognak sehova se felvenni, max szociális szférában tudsz elhelyezkedni, de azért is tenni kell.
Nem a diplomád miatt fognak felvenni, az zicher.
Ugyanolyan munkát fogsz csak találni az alap diplomával, amilyet anélkül találnál. Diákmunkázni tudsz a mester mellett, de ennél többre nagyon időd sem lesz. Egyébként mester után már jó eséllyel el tudsz helyezkedni valahol, sőt, muszáj is, mivel a szakirányú továbbképzésekhez kötelező dolgozni adott területen.
A többit már előttem leírták.
Tele van gyakorlattal a mesterszak, nem tudsz mellette teljes munkaidőt vállalni, még én is szívtam a félállásommal, fel is kellett mondanom.
(elsőéves MA-s vagyok)
Hát ha nappali tagozatos képzésre szeretnél járni, akkor igen, elég nehéz. Kötelező szakmai gyakorlat van, ezen kívül nem árt bejárni az órákra.
Meg mondom, az alapképzéses diplomáddal nem fogsz szakmán belül állást kapni, emiatt is főleg a diákmunka marad.
És ha levelezőn csinálná?
Én levelezőn terveztem megcsinálni, de ha esélytelen mellette a munka, akkor lehet az is esélytelen, hogy pszichológus legyek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!