Melyik egyetemre jársz és lesz-e nálad távoktatás?
Figyelt kérdés
Olyan sokan megkérdezik és már panaszkodnak az emberek itt gyakorin. Lehetne itt egy lista, ahova mindenki leírja mit tud a saját egyeteméről :) (egyetem,szak, lesz-e vagy nem, mit tud)2020. szept. 7. 11:24
1/4 anonim válasza:
ELTE-BTK. 10 fő felett távoktatás, alatta jelenléti.
2/4 anonim válasza:
nálam jelenléti van de csak a 25 fő alatti kurzusoknál. felette táv.
és hány 25 fő alatti kurzusom van? NULLA.
Innentől fogva havaj van mindenből táv.
Ha én rendeltem volna, se kértem volna másképp.
3/4 A kérdező kommentje:
2-es: kérlek az egyetem nevét is írd le!
2020. szept. 7. 11:33
4/4 anonim válasza:
SZTE-BTK. 100 feletti előadások online, 100 alatti előadásoknál a tanár dönt, hogy hogyan tartja (nekem 3 ilyen van, 1 személyesen lesz, 2 online), gyakorlatok pedig rendesen. Bár ez is csak egy irányelv, mert nekem egy gyakorlatomat online tartják, mivel tartani kell a teremben a 1.5 méter távolságot, de nincs olyan terem, ahol 20 ember így elférne, a tanárnő meg nem akarta 8 emberrel elindítani a kurzust. Szóval nálunk ez ilyen “székfoglaló” volt, aki kapott nagy termet, az megtarthatja a 88 fős előadást is, aki meg nem, az tart online gyakorlatot 9 embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!