Szerintetek mikor zárják be az iskolákat?
Ha lesz pár koronavírusos eset az iskolában, akkor csak az adott iskolát zárják be két három hétre. Olyan iskolabezárás nem lesz mint tavasszal.
Így a kérdésedre a válaszom: az általános iskolákat június 15 után, a középiskolákat június végén az érettségik után fogják bezárni.
"a középiskolákat június végén az érettségik után fogják bezárni."
óó nyugodj meg az élet még szeptemberben rácáfol majd a szuper bölcsességedre. Még szeptemberben!
Nem hiszem, hogy azokon az egyetemeken, ahol a mániájuk, hogy többszáz hallgató járjon be személyesen előadásokra sokáig kitartanának tekintve, hogy abban a pillanatban, ahogy Lajoska köhint egyet és pozitív lesz a covid tesztje már állhatnak is át online oktatásra. Minden nap van 3-500 új eset, többnyire a fiatal korosztályban, nyilván ennek a számnak sokszorosa azok, akiket nem is teszteltek, mert tünetmentesek. Statisztikailag elkerülhetetlen lesz, hogy az ország bármelyik egyetemén, bármelyik többszáz fős előadáson ne legyen minimum egy covid fertőzött, akiknek egy része előbb-utóbb tüneteket is fog mutatni.
Én is egyetemista vagyok, nem himihumi szakon (orvosi), de még nálunk sem lesznek előadások, sem szemináriumok. Nem tudom elképzelni, hogy más szakokon mi lehet olyan fontos egy előadáson, amit ne lehetne online megosztani a hallgatókkal.
", nálunk GTK-n minden személyesen lesz. :)"
Várd ki a végét. Nekem épp tegnap állították át a neptunban a létszámlimites tárgyak max létszámát 999 főre (az eddigi 50-60 helyett...)
ki kell fejtenem ez mit jelent vagy mindenki kitalálja?
", nálunk GTK-n minden személyesen lesz. :)"
óóóó hát az adott tárgyak oktatói szerint nem ezért állították át... hanem azért mert 1 szál jelenléti óra se lesz belőlük, az összes időpont törölve formaságból meghagytak 1 db órarendi órát max 999 férőhellyel, de helyszín nélkül = online óra lesz csak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!