Szerintetek mikor zárják be az iskolákat?
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 21:01
1/18 anonim válasza:
Nem tudom, de nem akarok egyetemen egesz nap maszkban ulni. Szoval remelem hamarosan online oktatás lesz.
3/18 anonim válasza:
Ez leginkább attól függ szerintem, hogy milyen iskolára gondolsz. Ha egy budapesti egyetemre, akkor annál elég nagy esély van már a közeljövőben is erre, sok helyen nem is rendesen indul a félév, mivel itt az egyik legnagyobb a fertőzésveszély és a terjesztés kockázata is. Más kategóriát képviselnek a vidéki egyetemek (ahol lehet, nem is jelenik meg olyan mértékben a vírus, mint a fővárosban). Középiskolák bezárása még esélyes lehet szerintem, de ezek kapcsán is elsősorban lokális korlátozásra érdemes számítani. Ahhoz pedig, hogy általános iskolák is legyenek bezárva, ráadásul országszerte, elég drasztikus járványadatok lennének indokoltak.
4/18 anonim válasza:
Nekem sincs kedvem egész nap Egyetemen maszkban ülni, tök feleslegesen, amikor egyedül is megtudom otthon tanulni azt.
5/18 anonim válasza:
Örülök hogy nem vagyok ezzel egyedül. :D
6/18 anonim válasza:
:D Még nem kezdődött el a félév, de 1 óra lesz mire bejutsz az Egyetemre. Még az udvaron is kell maszk, tehát dohányozni se lehet .. Úgyhogy ki kell jönni az Egyetem területéről. (Amúgy voltak eddig kijelölt dohányzók...). Ha kijössz, akkor megint eléggé nagy macera bemenni. Egyesével lehet bemnenni és orvosi vizsgálat mindenkinél.. Azt is felirják hova mész, melyik terem, utána hova stb.... (Hogy a kontakt kutatás easy legyen). Hát ehhez a macerához nekem nincs kedvem, de idén végeznék és nem akarom elbaszni az időt passzív félévre, hogy már tavasszal dolgozhatnék ... Szóval ez így borzalmas. Főleg, hogy van olyan labor, ahol 50 fok van odabent, és fizikai feladatokat igényel, na köszönöm ott nem lehet maszkban meg lenni.....
7/18 anonim válasza:
Értem én, hogy vírus meg anyám kínja, de akkor most vagy távoktatás legyen vagy szarjunk az egészbe bele, mert úgy sincs értelme, ha 400 egy előadóba nyomorognak és adják körbe a jelenléti ívet, a mit mindenki megfog aztán hozzanyúlsz az arcodhoz mert szétizzadod magad.
8/18 anonim válasza:
Igen, előző, én is így gondolom de úgy tűnik kitartanak a jelenlegiek mellett..
9/18 anonim válasza:
Áhhh. Szépen lassan azért zárkóznak be az Egyetemek. Rengeteg helyen távoktatásba kezdték és lehet mire oda jutunk, hogy nálunk is elkezdődik, már itt is online lesz. :D. Azért, ha megnézed drasztikusan emelkedik az esetszám. Lehet jövőhéten már 2-3 ezer lesz naponta.
10/18 anonim válasza:
És az a gáz, hogy az Egyetemek és egyetemistáj a legveszélyeztetebbek. Kollégium, tömegek, nagy előadók rengeteg emberrel és mindig különböző emberek. Most a középsuli ahol vannak 20 an egy osztályba és mindig ugyanazok az arcok az simán megoldható, hogy rendben legyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!