Szerintetek mikor zárják be az iskolákat?
Már tegnap is jó néhány iskolában találtak fertőzött gyerekeket és tanárokat is.
Sőt már több óvodában is.
Csak idő kérdése a bezárás.
Remélem minél előbb, óriási hiba volt ezt engedni, mikor rosszabb a helyzet mint az első hullámnál! Csak most már lesz.rják, mert volt ideje az eü.nek felkészülni, ez mind az időhúzásról szólt!
Ráadásul végre mindenki megszokta a digitális oktatást, erre most hopp lehet menni és rettegve kell iskolába engedni a gyerekeinket! Felháborító!
Bocsi hetes, de gondolj azokra a szülőkre, akiknek pl most ment elsőbe a gyereke. Ha 2-3 hétig is lesznek suliba, akkor is
- a szülő követi a tanmenetet és egy idő után átveszi és nem az elejétől kell, hogy kezdje
- a nem home office-os szülőnek is számít, hogy a gyereke felügyelet alatt van, amíg dolgozik
Ráadásul a gyereknek is jó, hogy nem a négy fal között kezdi az iskolát, hanem
- megismeri a gyerekeket, a tanítónénit, az érzést, hogy milyen iskolába járni.
- a gyerek istudni fogja, hogy mit hogyan kell csinálni, lesz tapasztalata
- szerez egy kis tapasztalatot a gyerek, rendszereződik nála, hogy koncentrál és nem hagyja félbe a feladatot, ha elunja, hanem megtanulja, hogy szünetek beiktatásával haladjon a feladatokkal.
Ráadásul, akik új mérföldkövet éltek el is élőben megtapasztalnák, hogy milyen a felsőtagozat, gimi, egyetem.
Attól még, hogy valaki nem szereti a sulit, más szeretheti, másnak megnyugtató érzést ad, hogy, ha két-három hétig, de együtt lehet a tanárokkal, gyerekekkel.
Azt írod, hogy bevállt ez a módszer, de nagyon sok panaszt hallottam rá, plusz, szerintem tényleges tudást nem mindenkinek ad.
Ráadásul a tanárok 7:00-21:00 kapják az emaileket, fb üzeneteket, hívásokat a kérdésekkel, kérésekkel.
Azt se értem, az miért nem volt gond, hogy nyáron együtt Balatonoztak, buliztak a diákok? Akkor minden tök fine volt, de szeptemberben meg megöli őket a suli???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!