Mi van abban az esetben, ha az ember nem talál belső konzulenst?
Figyelt kérdés
Már több tanárral is felvettem a kapcsolatot, de mindenki teli van vagy éppen nem jó neki most vagy alapból nem foglalkozik vele vagy nem is foglalkozhat, mert nincs olyan pozicióba. Ergo mi történik, ha egyszerűen senki se ér rá, hogy konzulensi feladokat vállaljon? 1 félév csúszás??!2020. szept. 1. 18:57
1/5 anonim válasza:
Nálunk külsős konzulenst is lehet választani, csak el kell intézni hozzá a megfelelő dokumentációt, de nem tudom, hogy mindenhol így van-e.
2/5 A kérdező kommentje:
Kötelező a belső konzulens és külső konzulens is csak szakmai gyakorlatról lehet, ahol a cégnél voltál és annak is megvannak a követelményei, hogy például MSc-vel kell rendelkeznie. Szóval a külső konzulens alapból nem játszik nálam most. Nem is nagyon volt mit a cégnél csinálni szakdolgozat szempontjából meg a szakmai gyakorlatot még korábban csináltam.
2020. szept. 1. 19:58
3/5 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy aki nem választott / nem talált, annak a témát befogadó tanszék "kiutalt" egyet az alapján, hogy a választott témája melyik oktató szakterületére esett leginkább, illetve melyik oktatónak volt még szabad kapacitása. Nyugi, nem fognak belső konzulens nélkül hagyni!
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, de a választott témát is csak úgy lehet leadni, hogyha a belső konzulens kitölti a papírokat és utána nyújthatod be a tanszékre.
2020. szept. 1. 21:37
5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig nem találtam senkit, egyszerűen szarnak az egészre. Ha tudom, hogy ennyire kínszenvedés ez az egész nem is jövök Egyetemre ....
2020. szept. 7. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!