Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki ez a vasalódeszkás ember? ...

Ki ez a vasalódeszkás ember? Mi a baj vele?

Figyelt kérdés

2020. jún. 15. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Ha jól gondolom arra gondolsz, aki testnevelés órát oktatott kreatívan. Nem tetszett a főnökeinek az ahogyan megtartotta az órát a karantén alatt, szerintük nem volt túl szakmai, illetve sértő paródia jelleget láttak benne. Úgy gondolták, hogy nem megfelelő formában oktatja/példát mutat ezáltal a gyerekeknek.

Magam részéről úgy gondolom túlzás volt ilyen durván szankcionálni azt amit tett. Szerintem kreatívan próbálta felkelteni a diákok figyelmét, ebben a kényes feszültséggelteli időszakban. A diákoknak is szerintem unalom ellen egy ilyen videó szerintem rettentően jópofa. A tanári létnek szerintem az a lényege hogy megtalálja az oktató hogyan keltse fel a diákok figyelmét. Szerintem túlzás volt a reakció és felesleges.

2020. jún. 15. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Ez a cikk leírja, hogy ki a tanár és miért nem tetszett a tankerület vezetője:

[link]

[link]

Röviden: a tesi tanár vasalódeszkán mutatta be az úszást. Ezt egy szülő jelentette, ezért eltiltotta a tankerület vezetője a tanítástól és eléggé megalázta a tanárt.

2020. jún. 15. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy én abba a suliba járok ahol tanít és nagyon lelkiismeretes tanár, nem érdemelte meg amiket csináltak vele.
2020. jún. 15. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
5%
Nem értek egyet azzal, amit a média művel vele, de azt látni kell, hogy ilyet egy alkalmazott nem csinálhat, mert rossz hírnevet kelt a munkáltatójának. Értem én, hogy ez kiszivárgott belsős videó, de valószínűleg ő is tisztában volt vele, hogy ha ez kiszivárog, akkor annak következményei lehetnek, hát most ez így sikerült...
2020. jún. 16. 02:38
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Zseniális volt a videó, zseniális volt a tanár és az ő hozzáállása. Nyilván volt benne némi paródia is a helyzet abszurditására rámutatva.
2020. jún. 16. 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

"ez kiszivárgott belsős videó"

ezt honnan veszed?

o maga tette fel a netre

a szulo nem volt humoranal...

2020. jún. 16. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Attól, hogy ő maga tölt fel egy videót, még nem jelenti azt, hogy a kedves szülő megmutathatja másoknak (pl. médiának). Tudtommal a videó amúgy privátként volt feltöltve.
2020. jún. 16. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
21%

"a videó amúgy privátként volt feltöltve"

De nagyon jól tudta a tanár úr, hogy amit egyszer feltölt a netre, az utána simán önálló életre kelhet...

2020. jún. 16. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:
92%
Hát épp ezt magyarázom, hogy a tanár ebben hibázott, feltételezte a legjobbakat az emberekről. Ameddig nem szivárognak ki ezek, addig semmi baj nincs velük, de ha illetéktelen kezekbe kerül, akkor bizony vállalni kell érte a felelősséget. Én az egészben csak azt tartom méltánytalannak, hogy a média így felkapta a dolgot, mintha más intézményeknél/cégeknél/vállalatoknál nem lenne ilyen...
2020. jún. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!