Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak én szeretek iskolába járni?

Csak én szeretek iskolába járni?

Figyelt kérdés
11.-es leszek most, de már 7. osztályban tudatosult bennem hogy nem is olyan rossz az a hely, csak divat utálni a sulit. Elvégre ottvannak a haverjaim, a suliban is kb van 1000 ember, elég sokat ismerek, ezért szeretek főként. Nyilván van olyan óra hogy inkább mennék foghúzásra, de abban is mindig a jót próbálom nézni, próbálok figyelni, vagy elfoglalom magam. A dolgozatokra nem mindig tanulok, ez is egy jó kihívás hogy akkor hogyan fogok puskázni, izgalmas. Suli után elmegyek eddzeni, aztán még a haverjaimmal lógok kb estig. Ad egy gerincet a mindennapoknak, az osztályomat is szeretem. Mindig azt látom, hogy mások utálnak járni, meg depressziósak, de miért? Azt meg tudom érteni hogy bántják és azért, de akkor menjen másik suliba. Volt olyan aki azt mondta nem szereti és kész. Nem lenne egyszerűbb meglátni a jót?

2020. aug. 30. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Hujaj az utolsó mondat:D

*Szóval örülök,hogy rendesen elkezdődik,kívánom,hogy a lehető legtovább tartson.

2020. aug. 30. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
De jó látni, hogy más is a jót próbálja megtalálni az egészben. Én is szeretek iskolába járni, hiába vagyok introvertált személyiségű, de ők a jót hozták ki belőlem mindig. Feltudtam oldodni. Olyan jó környezetben voltam a kis csoportomban(7 fő velem együtt) éveken keresztül, hogy visszamegyünk mindannyian az ötödik évre is. A tanárokat is nagyon szerettem, mert mindig normálisak voltak velünk, nem rajtunk vezették le a feszültségüket. Tanárokkal együtt sokszor nevettünk, viccelödtünk, beszélgettünk az évek során. Arra viszont mindig emlékezni fogok mikor vaz egyik közismeretis tanárom viccesen előadta, hogy hogyan viselkedik egy fizika szakos egyetemista. :D XD
2020. aug. 31. 08:21
 13/17 anonim válasza:
89%
Én sem utálom. Kimondottan szeretem
2020. aug. 31. 12:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom a saját meglátásom; az szereti az iskolát, aki ott szeretve is van. Hidd el, ha nem lenne ott annyi ember, aki nem szívlelne, akkor biztosan imádnám én is. Nagyon szeretek tanulni, új dolgokat megismerni, felfedezni egy-egy témát, ami még akkor is érdekes, ha a tanár pocsék. Ennek ellenére minden nap sírógörccsel megyek haza, mert egyetlen egy jó szavuk nincs hozzám az intézménybelieknek.

Az, aki nem szereti az iskolát, nem feltétlen hisztizik egyébként. Én is imádnám, csak így nem tudom

2020. aug. 31. 18:32
 15/17 anonim válasza:
Én is szeretek suliba járni és tanulni is. 🙂
2020. szept. 2. 02:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Vannak jó iskolák, vannak rosszak . Rengeteg sok órád van, állandóan követelnek, közben meg nem is foglalkozhatsz kábé semmi olyannal, amit akarsz, még otthonra is elér neked az iskola keze,mert akkor se lehet azt csinálni, amit akarsz, holnapra fel kell készülni a holnapi nyolc órádra. De amúgy magánsulikban pl el tudom képzelni, hoy jobb, kellemesebb az egész légkör meg az összes tanár kiegyensúlyozott, és boldog; vagy ilyesmi.
2020. szept. 2. 03:21
 17/17 anonim ***** válasza:
*Ja és még emellett jól is tanít, és szereti a gyerekeket.
2020. szept. 2. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!