Szeretetek/szeretek iskolába járni?
Te biztosan nem.
Szerettetek, szerettek
Most 23/L vagyok, mindig is szerettem tanulni, az egyik hobbim a nyelvtanulás, de az iskolát 5-12. osztály között utáltam. Előtte nem volt gond, jól éreztem magam, de aztán kikerültem alsóból, nem volt mindig velünk az osztályfőnök, szünetben kötelező volt kimenni a teremből, nem rajzolhattam, nem olvashattam. Elkezdtek piszkálni, sokat voltam beteg, depressziós lettem, nem voltam hajlandó bejárni, így 5. osztály vége felé magántanuló lettem. Eleinte segítettek a szüleim, beosztották nekem a tanulnivalót, de gimiben már mindent én intéztem. Matekból félévente 2-3 alkalommal fizettünk egy magántanárnak, de az utolsó évben már arra se volt szükségem. Addigra már nem voltam depressziós, de nagyon szerettem otthon tanulni, jól is ment, ezért az érettségit is magántanulóként tehettem le.
Most dolgozok, egyetemre járok, és ezt sokkal jobban szeretem, mint az általános/középiskolát.
Iskolától függött. A középiskolát utáltam, de így is vártam mindig a tanévkezdést. Aztán az első nap végére elfogyott a lelkesedés.
Ált.suliba és egyetemre szerettem járni. 40 közelében most újra egyetemista vagyok és imádom, feltölt a tanulás.
Gyűlöltem az egészet!! Pedig végül 16 évet jártam
Alig volt olyan akivel jóban voltam, semmi nem érdekelt, így nem tanultam, csak próbáltam megjegyezni a szavakat egymás után - kínszenvedés volt!
A nagyobb gyerekem most kezdi majd az iskolát, már most rosszul vagyok a gondolatától is!
Attól függ. Az első 1, max 2 hét jó volt mindig, mert akkor még nem voltak dogák, light-os volt az egész, első héten nem minden óra volt megtartva, mert inkább csak bemutatkoztunk az új tanároknak, beszélgettünk, stb.
Az utolsó héten, amikor a jegyzárás is megvolt, akkor már semmit sem csináltunk, azt is szerettem, csak szabadfoglalkozás volt, járszottunk, kirándultunk.
Ugyanez a Karácsony előttihéten.
A zárás előtti hetet utáltam, amikor minden xarból lefeleltettek és állandóan görcsöltünk, hogy összehozzuk e a jobb jegyet.
Amúgy meg annyira nem szerettem a sulit, rengeteget kellett tanulni, de végzős koromban ez változott, mert a felesleges tárgyakat befejztük és több szabadidőnk maradt, ezért pl nem kellett hatmillió tárgyra készülni egyik napról a másikra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!