Melyik JOGI egyetem a legjobb ezek közül?
Az ELTE és a PPKE évek óta a legerősebb páros. Ha büntetőjogot akarsz, akkor a Pázmányra menj, mert magasan ott a legerősebb a büntetőjog oktatás, ha polgári jogos vonalban gondolkozol, akkor pedog ELTE kemény nagyon.
Én Pázmányos vagyok és mély belátásom van az ELTE és PTE képzésbe is. A tanmenet nálunk logikusabb felépítésű.
1. ELTE/PPKE
2. SZTE
3. PTE
4. Miskolc
5. bármi más
+1. Károli
Nem tudom, hogy ki az, aki a Károlit ajánlja, de borzasztó, ami ott van. Nem az oktatókkal van a gond, hanem a diákokkal, mert felvesznek oda bárkit és, akinek jó kapcsolata van, az úgysem fog kibukni (igen, sajnos ez így működik. Nem véletlenül végezte el Zimány Linda is KRE-n).
PPKE-n azért a tanárok többsége segítőkész, ebből a szempontból pozitív nagyon a Pázmány. Én is most kezdem a harmadikat, a második durva volt nálunk is (pláne a büntetőjognál. A távoktatás alatt is 127 uv helyet nyitottak).
Illetve a hallgatók is segítőkészek, a jegyzeteket, kidolgozottakat feltöltik rendszerint Fb csoportba, ami azért tud nagy segítség lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!