Honnan rendeljek iskolatáskát?
Olyan oldalra gondoltam ami megbízható, szállít magyarországra és utánvétellel lehet fizetni.
Lehetőleg nem olyan táskát szeretnék ami 1-2 év alatt tönkremegy, hanem ami sokáig bírja.
Egyébkébt lány vagyok.
Tudnátok ajánlani?
Előre is köszönöm!
(ui: ha egy adott táskáról küldötök linket azt is elfogadom ha nektek az a táska bevált)
Nagyon nem mindegy, hogy hány éves vagy, és milyen iskolába jársz, mit mennyit fogsz benne cipelni, mekkora igénybevételnek lesz kitéve.
Nekem egyetemen elég a 2ezres tecsós táska is már 2 éve.
A lidl-ben most voltak iskolatáskák, azok nagyon klasszak, strapabíróak és olcsók is.
Ami most, 8.-ban jó, már nem biztos, hogy középiskolában is jó lesz. Kicsi lesz, nagy lesz, megszólnak érte, nem elég divatos, stb...
Ennek ellenére (vagy pont ezért) a lidl-s táskákat jó szívvel tudom ajánlani.
Nekünk a családban még bejött a budmill és a hama is.
Hama táskából ez van jelenleg is használatban általános iskolás gyereknél:
Rendkívül jó, strapabíró és hatalmas.
Illetve a decathlonban is érdemes körülnézni, ha jó a sportosabb fazon, és nem akarsz túl csajosat.
Szintén vannak célnak megfelelő fazonok, pl:
az előbb linkeltnek egy nagyobb, 30 l-es verziója:
ecipo.hu -n is van pár, de őszintén nem néztem meg, hogy milyen árban. Sokszor nem is feltétlen a márkásak bírják tovább.
Amúgy, ha kinézel egy webshopot, keress rá a google-ben a nevére vagy akár a teljes honlapjának a címét is beírhatod. Nagyon sokszor ad ki találatokat a véleményekről.
Ha nem ismerek egy oldalt, akkor 95%-ban így nézek utána, a maradék 5%-ban itt keresek rá :)
Ez a táska szerintetek bírná pár évig?
5200 ft lenne szállítással.
Nem feltétlen ebben a színben (bár ez is tetszik) mert van hasonlóban babarózsaszín-fehér, bordó-fehér.
Egyébként szeretem a csajosabb és a kicsit sportosabb dolgokat is.
Nem írja a paramétereit (vagy csak én nem látom?), de ez kifejezetten egy kicsi, inkább kisiskolás-edzésrejárós táskának tűnik.
Iskolatáskának egészen biztosan kicsi, legalább 25-30 literes kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!