Az iskolatáskámra rá van írva, hogy Anti social. Egy csomóan beszóltak érte. Elég drága volt, így nem merek kérni másikat. Mivel takarhatnám el a feliratot?
Figyelt kérdés
Ha ez számít 17/F2019. szept. 4. 15:32
2/7 anonim válasza:
Fura helyre járhatsz, ha emiatt beszólnak. Szerintem jópofa.
3/7 anonim válasza:
Húzd át egy vastag, piros ragasztószalaggal. Így az új jelentése az lesz, hogy "NEM Anti social".
4/7 anonim válasza:
Miért érdekel hogy mások mit mondanak? Nem érdemelted meg azt a taskat ha ennyi miatt eldobnad
5/7 anonim válasza:
Sztem ne érdekeljen mások véleménye
(Ui.:lehet azért sértegetnek, mert nekik nincs olyan szép táskájuk mint neked)
6/7 anonim válasza:
Mit foglalkozol ilyen gyökerekkel? Neked ez tetszik és kész. Nekem pl. ugyanilyen feliratú pólóm van és teszek rá ki mit mond.
7/7 anonim válasza:
Majd megszokják hogy neked ilyen van és kész. Akinek nem tetszik nyasgem. Állj ki magadért!! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!