Semmelweis Egyetemről kinek mi a véleménye? 10/? Mennyire jó egyetem?
Figyelt kérdés
Most megyek 10. osztályba, természettudomány osztályba járok egy eléggé erős iskolában. Orvosi egyetemre szeretnek járni és hamar el szeretném dönteni hogy hova, vagyis úgy értem, hogy idejében nem úgy hogy még 12.-ben sem tudom hogy hova akarok járni. Melyik orvosi egyetemet ajánlanátok? Mennyire nehéz a felvételi? Esetleg van valaki aki Romániában érettségizett és Magyarországon ment orvosi egyetemre?2020. aug. 3. 21:48
11/11 anonim válasza:
Mind a 4 orvosi egyetemünk kiváló. Csak rajtad fog múlni, hogy milyen orvos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!