Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Semmelweis Egyetemről vélemények?

Semmelweis Egyetemről vélemények?

Figyelt kérdés
Etk-ra lennék leginkább kíváncsi, mert oda jelentkeztem, de elég vegyes véleményeket hallottam az egyetemről. Minden érdekelne, tanárok, vizsgák stb. Eléggé elbizonytalanodtam.

2020. máj. 18. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom mitől bizonytalanodtál el, a SOTE Magyarország legjobb egyeteme.
2020. máj. 18. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miket hallottál az etk-ról?

(Nyugodtan megírhatod privátban ha az úgy könnyebb)

Én szte etszk-ra járok, barátnőm etk-ra. Szinte minden pletykát hallottunk már a két karról😅

Ha gondolod leírhatod őket és elmondom/elmondjuk, hogy mi az igazság.

2020. máj. 18. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is hallottam elég rosszakat, gondolkodom is a sorrend módosításon, mert a Semmelweis van első helyen.

- egy leendő etk-s

2020. máj. 19. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sote etk-s vagyok, mi lenne a kérdés? :D Nem lehet általánosságban beszélni, mert még egy szakon belül is eltérhetnek a tanárok, és minden tanár más. Én eddig szerencsés voltam tanár ügyileg, nem tapasztaltam kimagasló igazságtalanságot.
2020. máj. 19. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is SE-ETK-ra mennék, szóval érdekelnének a részletek :D
2020. máj. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!