PPKE pszichológia szakára járók milyennek találják ezt a szakot?
Figyelt kérdés
Felvettek erre a szakra és kíváncsi vagyok nektek milyen tapasztalataitok vannak.
Marad-e időtök dolgozni egyetem mellett? Az alapszak után tényleg teljesíteni kell 250 óra pszichodráma vagy egyéb csoportba járást ahhoz, hogy szakosodhass? Ez mennyi időt vesz igénybe? Lehet már egyetem mellett elkezdeni?
Mennyi egyetemi óra van kb egy héten, stb.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszol!! (Az sem baj, ha nem az összes kérdésre, mert kicsit sokat sikerült egyszerre feltenni. :D)
2020. aug. 2. 11:37
1/2 anonim válasza:
Marad-e időtök dolgozni egyetem mellett? Igen
Az alapszak után tényleg teljesíteni kell 250 óra pszichodráma vagy egyéb csoportba járást? Igen de ez 150 óra.
Mennyi egyetemi óra van kb egy héten, stb. A következő félévben 9 órám lesz.
2/2 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy nekem másfél oras oraim lesznek, úgy számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!