Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » IBS BP, Metropolitan, BGE,...

IBS BP, Metropolitan, BGE, vélemények?

Figyelt kérdés

Magyarországon szeretnék tovább tanulni pénzügy, gazdaság és cégvezetés stb... Belül

Inkább az angol nyelvű oktatást néztem mert az könnyebben menne nekem mert 2 éves korom óta külföldön élek.

Három iskolát találtam ami tetszik(IBS, METU, BGE). Nem sok véleményt találtam a neten ezekell az iskolákkal kapcsolatban ezért gondoltam megkérdezem itt.

IBS: International business School Budapest

METU: Metropolitan Budapest university (egyetem)

BGE: Budapest Gazdasági egyetem

Melyik közülük a legjobb iskola? Szerintetek? Ha valaki tud más magyar iskolát akkor nyugodtan javasolhatja.

Hol van a "legjobb" oktatás? van valakinek valami tapasztalata?

Szeretem a sportot szóval az egy plusz ha van valami féle iskolai csapat valamelyik sporton Belül, inkább röpi, kézi, vizilabda vagy vmi

Melyikben lehetne a legjobb "studentlife", iskolai bulik? social events? stb

bármilyen tapasztalatot meghallgatok :)

Bocs a rossz magyar irást.

2020. aug. 1. 12:35
A kérdező szavazást indított:
BGE
IBS
METU
12 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!