Mi a véleményed a Budapesti Metropolitan Egyetemről?
Az látszik, hogy rohadásig vannak pénzzel, kérdés, hogy ezt csak marketingre és a saját zsebük megtömésére használják, vagy az egyetemi infrastruktúra és oktatás színvonalának fejlesztésére is.
Most ránéztem a facebookjukra, és ott írtak egy srácról, aki az UCL-en mesterezik, ami meglepett, mert a 8. legjobb egyetem a világon. Szóval itt is érvényes, hogy minden diploma annyit ér, amennyit te ki tudsz belőle hozni.
Mondjuk nagy dobás lenne szerintem, ha megvennék a CEU campus-t az üzleti karnak, ha már kiköltöztek, és minden karnak külön campusa lenne.(rózsa utca-művészet, örs- kommunikáció). Lehetne 1 éves másoddiplomás üzleti képzéseket csinálni, amikben nagy munkaerőhiány van (data science, pénzügyi info stb..) akár külföldi partnerintézménnyel mint az IBS, több külföldi hallgatót bevonni.
Ahogyan az első írta, teli vannak pénzzel, de ezt valószínűleg nek az egyetem fejlesztésére költik.
A városban hemzsegnek az egyetem plakátjai, a weboldalakon pedig hirdetéseik. Az egyetem honplaja is nagyon pakkra, letisztult formára van dizájnolva.
Az a baj, hogy valószínűleg ezzel akarják megfogni a leendő hallgatóikat.
Most voltam kint education(mestert érdeklődtem meg) és kíváncsiságból voltam a metu standjánál is.
Tényleg nagyon igényesek.
Egyébként érdemes megnézni a google térképeken a metu campusainak a véleményezését. A művészeti és az üzleti/kommunikációs/turizmusos karja is megvan tizedelve nagyon negatív kommentekkel. Nem ilyen "ez szhär" és hasonló hozzászólásokkal, hanem részletesen leírt megjegyzésekkel. A legtöbb között átfedés van, szóval lehet igazságalapja.
"a METU plakátjaival van tele Budapest, én úgy veszem észre, hogy egyre jobb a színvonal."
Ez nagyon szomorú, mert akkor bedőlsz a nagyon ügyes marketingfogásuknak.
"the university fails students without offering any valid cause or reason"
Ez érdekes, több belsős panaszkodik erre, hogy nagyon buktatós a pénzlehúzás miatt (ahogy látom még a külföldiek is, akik gondolom nem láblógatás miatt mennek másik országba tanulni), a külsősök meg pont azt gondolják, hogy nagy kamu oktatás/számonkérés megy ott.
Egyébként ahogy nézem, főleg Közel-Keletiek panaszkodnak :D Meg egy magyar srác, hogy nem lett munkája, de ahogy nézem újságírást tanult, szóval nem is tudom mit várt :D
Az adminisztráció mint minden magyar egyetemen borzasztó, lassú, bürokratikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!