Mi a véleményetek a Matropolitan egyetem, média design szakáról?
Jelenleg Finnországban tanulok, és itt is fogok érettségizni, de gondolkodom, hogy egyetemre haza menjek. Első körben arra is kíváncsi lennék, ha valaki tud valamit arról, hogyan működik ez, amikor egy magyar állampolgár, külföldi érettségivel próbál otthon tanulni.
Ezenkívül véleményekre lennék kíváncsi a Matropolitan egyetem media design alapképzéséről, illetve arról, hogy Magyarországon van-e lehetőség máshol media design-t tanulni.
Végül pedig, minden válaszra kíváncsi vagyok, bárkire, aki tanul, vagy tanult ezen a szakon. Egyenlőre úgy gondolom, hogy megpróbálnék itt, Tamperében vagy Svédországba menni, de szeretnék többet megtudni az otthoni lehetőségekről is.
Előre is köszönöm és bocsánat a rémes magyar nyelvhasználatért és helyesírásért...
Ilyen nevű egyetem nincs Magyarországon, de gondolom a Metu-ra gondolsz.. Nem a legjobb hely, sokan semmibe nézik, ráadásul fizetős.
Ha már kint laksz Finnországban, nagy marhaság lenne onnan hazajönnöd egy valamilyen alja magyar egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!