Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudom, hogy függ a szaktársaim...

Tudom, hogy függ a szaktársaimtól, de szerintetek mennyi lehet majd a tanulmányi ösztöndíjam?

Figyelt kérdés

Kis karon tanulok, 15-en vagyunk a szakon. Egy szaktársam 4,9-es átlagra kapott 19700 forintot, én 4,53-ra 10700-at kaptam most tavasszal. Ősszel, hogy nem fizetnek a gólyáknak némivel többet fizet a tanulmányi. Szerintetek a mostani 5,47-es átlagomra mennyit kaphatok? Egy szaktársam 5,6 körülivel végzett, a 4,9-es szaktársam idén 4,5-tel végzett, még egy másik lányt tudok, aki jóval kisebb átlaggal zárt. Ha végzett még valaki előttem, akkor az még 1 max 2 ember lehet.

Szerintetek most ősszel kaphatok kb 30 ezer forintot?

2020. júl. 29. 20:52
 1/2 A kérdező kommentje:
15-ből négyünknek volt 35 kreditje, egy szaktársamnak 36, kb 9 embernek 33 kreditje volt, 1 valakinek szerintem 30 sem volt.
2020. júl. 29. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 30-at kaptam a PTE-n. Szóval lehetséges.
2020. júl. 29. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!