Az Óbudai Egyetemen szeptembertől távoktatás van?
Üdv!
Tegnap kaptam az SMS-t, hogy felvettek az Óbudai Egyetemre, de azt hallottam, hogy szeptembertől távoktatással folytatódik tovább az oktatás. Ez igaz?
Az előadások lesznek online.
Üdv: egy OE-s
De zh-zni be kell járni?
És akkor ha 160km-re lakok bekoltozok a kollegiumba vagy felkell jarnom mindig pestre?
Egyenlőre ez a felállás. A kolikról sem tudni 100%-ig biztos információt. Előbb meg kell várni milyen intézkedéseket hoz a kormány szeptemberig. Az is elképzelhető, hogy ismét nem nyithatnak ki az egyetemek, már csak kitekintve a határon túli eseményekre.
Egyenlőre jelentkezz koliba, vagy keress albérletet biztos ami biztos.
Ezt hogy érted? Mindenki ott tanul ahol akar és tud. Ezt nem akadályozzák a koliban sem. Felőlem meztelenül sikítva fél lábon ugrálva is tanulhatsz ha neked úgy megy.
Ha arra gondolsz, hogy lesz-e koli és lehet-e majd ott tanulni az már más. Elméletileg kinyitnak a kolik, gyakorlatilag senki nem tud biztosat mondani. Majd eldönti a kormány mi legyen.
Én személy szerint kaptam e-mailt és megválaszolt minden itt felmerülő kérdést.(beiratkozás,kollégium,tanterv,stb) Mivel felvi-n keresztül történik a jelentkezés, így gondolom nektek is kapnotok kellett/kellene e-mailt. Egyébként mint ahogyan azt írták is, egyenlőre úgy néz ki, hogy az előadások online lesznek megtartva, kolira pedig aug.7-ig kell beadni a pályázatot.
De nyilván mindenki tudja, hogy ez nem 100%-os információ. Még bármi változhat a szorgalmi időszak kezdetéig. Viszont nem árt jobban odafigyelni és mindent elintézni a kiírt határidőkön belül. Különben elég sok mindenről lemaradtok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!