Olvastam, hogy lehet a BME-n szeptembertől az előadások online lesznek, de a gyakorlatok személyesen. Ilyenkor a vidékiek lakhatnának fent a koliban, vagy mindig fel kéne menni a gyakorlatokhoz?
Az Óbudain ilyen lesz, az már biztos. A többi egyetem tudtommal még nem közölt semmit, bár elég valószínű, hogy a többi intézmény is hasonló lépéseket tesz.
Én is BME-re mennék szintén gólyaként. Azért remélem, mégsem kell online elkezdenünk, mert az igencsak betenne.
Igen, én is olvastam hasonlót, hogy jelenleg így képzelik. Sőt azt is olvastam, hogy kolit lehet használni ugyanúgy, de szerintem egyelőre ezt senki nem látja előre. Ha a helyzet nem változik a mi karunkon amúgy teljesen rendesen jelenléti oktatás lesz, csak 1-2 tárgy lesz rögtön online, és ha kell, szigorítanak rajta.
Nem várhatják el szerintem, hogy koli nélkül járjanak be a vidékiek, hiszen nyilván nincs mindenkinek módja albérletet fizetni, Debrecenből pedig nem fogsz feljárni minden héten Budapestre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!