Mi a véleményetek a budaesti József Attila Gimnáziumról?
Az angol NYEK érdekelne! Aki oda jár, tudna róla mesélni valamit? Milyenek a tanárok? A diákok? A nyelvoktatás? Illetve úgy olvastam, hogy az angol mellé spanyolt, franciát vagy oroszt lehet választani... ez hogy is van?
De amúgy ha valaki erről nem tud nyilatkozni, akkor az is érdekel, hogy pl a gólyatábor milyen, vagy milyen programok vannak évközben, stb...
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)))
Szia :)
Most voltam 11.es és van egy b2m spanyolból és egy c1 angolból. Mondjuk szerencsém is volt mert a legjobb tanárokat fogtam ki hozzá. Majd nyek végén/9.elején fog kiderülni, hogy mi lesz a második nyelvetek ez függ az osztály igényétől is meg a tanárok óraszámától is.
Idén nem lesz a megszokott módon gólyatábor, én nekem még azt mondták, hogy a suliba kell majd bejárni és ott lesznek feladatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!