Eötvös József Gimnázium vagy Újbudai József Attila Gimnázium?
Remélem, ez egy troll kérdés!
Ha nem, inkább menj a József Attilába.
De ha csak hergelni akarod az embereket, és be tudsz jutni az Eötvösbe, akkor hajrá!
Nem trollkodás, tényleg, sőt az Eötvösben jobb helyen vagyok a listán.
Elsősorban az érdekel, hogy melyikben milyenek a nyelvtanárok, hogyan állnak hozzánk, de nem tudok erről sem semmit, ezért tettem fel a kérdést.
Az Eötvös minden szempontból kivételesen jó!
A József Attilát inkább átlagosnak mondanám.
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de nem tudom megállni, hogy ne cáfoljam az egyik válaszolót. Eötvösös vagyok, és egyáltalán nem vagyok "mindenből tehetséges", kémiából és fizikából éppenhogy megvagyok egy ilyen "elmegy" szinten, és senki nem néz le, legfőképp a tanárok nem. Én például utáltam a matekot, nem is ment, és amióta ide járok mindent értek és imádom az órákat, mert egy nagyon türelmes és kedves tanárom van. És nem, nem kell mindig, mindenhol folyamatosan, megállás nélkül tanulni. Természetesen az igaz, hogy igazán jó az oktatás, és vannak elvárások, de nem kell megszakadni.
Szóval emiatt tényleg nem kell aggódni, van egy ilyen tévhit, hogy mindenki aki idejár az ilyen okoska zseni. Hát ez nem igaz, például itt vagyok én:D De viccen kívül, tényleg nem kell zseninek lenni, ha felvesznek, akkor bírni fogod.
A tanárok legnagyobb része, mind emberileg, mind tanárilag nagyon jó, persze mindenhol akad kivétel de itt tényleg csak 1-2.
Nyekre jelentkezel?
Én mindenképp az E5vöst ajánlanám, mert tudásban és élményekben is elképesztő sokat kaptam tőle, és egész iskolán belül jó a közösség, nagyon sok lehetőség van osztályon kívül is barátkozni.
Őszintén szólva már nem emlékszem hogy mikorra derül ki, hogy végül ki hova megy, de hogyha van még bármi kérdésed az E5vössel kapcsolatban akkor szívesen válaszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!