Hogyan lehet elérni a pszichológia szak ponthatárát?
Már érettségiztem 2 éve, viszont egyszerűen nem tudom elérni azt a 440-es ponthatárt.
Hiába számolok a kalkulátorral, hogy miből kéne még plusz érettségi vizsgát tennem..semmi!
A két legjobban sikeredett eredményt nézik:
Nekem van egy 87%-os emelt törim, és egy 89%-os közép magyarom és egy közép nyelvvizsgám.
Csak 409 pontom van.
Megnéztem, ha emelteznék biológiából, annak minimum 99%-nak kéne lennie, ugye 2 emeltet nem számítanak be. És még így sem érem el a 438-40-es ponthatárt.
Ti milyen megoldást ajánlanátok? :(
Nekem 446 pontom volt.
Volt 1 90%-os angol felsőfokú érettségim, és 1 92%-os irodalom érettségi. Ezek mellett 1 középszintű olasz nyelvvizsga, ami adott + 28 pontot.
Beszámították az olaszt úgy is, hogy az emelt angol adott egy nyelvvizsgát?
Hát nem tudom, ezt a 90+-os eredményt számomra szinte képtelenség elérni...talán, ha egy emelt angolt tennék meg egy közép bioszt? Azt hiszem, azon van kísérlet a szóbelin...hát arra elég bonyodalmas lenne felkészülni...
Egyébként lehet tudni, hogy jövőre is csak az írásbelit számítják? Jô lenne :S
Nem derült ki, hogy fiú vagy-e vagy lány, de mi lenne ha ezt most elengednéd és később, ha gyereked lesz és elmész Gyedre, kapsz +40 pontot és megcsinálod levelezőn.
Én most így fogom a második diplomámat megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!