Miért adta meg a tanár az osztálytársamnak 1,65-re a kettest neki matekból?
Nagyon igazságtalanságnak tartom, mert tavaly engem 1,92-re buktatott meg engem ugyanabból a tantárgyból és akkor sokkal nehezebb volt minden! Mellesleg igaz, hogy én nekem a javítóvizsgámon nagyon jó eredményt értem el és sokat is készültem.
Nem irigységből, vagy haragból, de mégis miért ennyire igazságtalan? Emellett idén sokkal könnyebb és lazábban volt tartva a tanév és így sikerült neki.
Mellesleg azt az 1,65-t is úgy szerezte, hogy néhány online feladatot elkért az okosabbiktól. Én meg idén megszenvedtem (saját magam segítség nélkül) a hármast.
És a tanár a pofámba vágta még tavaly júniusban hogy "kettő egész alatt soha senkit nem fogok átengedni, amíg tanítok!". Ekkora kamut!
És akkor a lány elküldi nekem a jegyeit (próbál barátkozni velem):
Hogy tudta ilyen könnyen megúszni az egészet? Ti is igazságtalannak tartjátok?
Azt értem, és köszönöm az együttműködést.
De most komolyan, lemásolja valakinek a másik dolgozatát, aztán kap arra egy jó jegyet, majd a tanár elfogadja és átengedi, amire tudja jól, hogy ki volt másolva!?
"a végén ő jönne ki belőle rosszul :DDDD"
És mi ezen a röhögnivaló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!