Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pápai refi, milyenek a tanárok...

Pápai refi, milyenek a tanárok? ha nem leszek láb alatt akkor minden fasza?

Figyelt kérdés
oh és aki kolis (vagy volt),milyenek a fürdők?

2020. jún. 30. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég voltam refis (5 éve végeztem) szóval lehet nem releváns amit mondok. A tanárok közül volt nagyon jó és borzasztó is. A nyelv oktatás pocsék volt főleg így visszanézve. Nem a legjobb iskola :) inkább csak neve van. Viszont amíg odajártam én imádtam refis lenni,szerettem a kolit a légkört és a várost is. De a gyerekemet már semmi pénzért nem adnám oda.
2020. júl. 2. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak közös fürdők is meg az új részén két szobának egy fürdő. Rendben voltak :) ez miatt ne aggódj.
2020. júl. 2. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm járt oda ő szerette. Szerintem osztály függő is. Amit mesélt abból ítélve nem sok különbség van az ottani és más iskolák beli tanárok között. Nyelvtant nem igazán tanultak voltak szigorúbb és kedvesebb tanáraik is.
2020. júl. 14. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Én is pápai refis voltam, bár még a régi rendszerben és nem it ott érettségiztem végül. A tanárok közül, aki gáz volt, már nem tanít szerencsére. A nyelviktatás übergagyi a franciát kivéve, anyanyelvi francia rektor van és Pitó is megköveteli az anyagot. A közösség nagyon jó volt, a lelkisége a mai napig kísèri az életemet, 10 év után is. Anno nekünk még 6 nap volt a suli, 5-6 hetente volt egy hetes ciklusszünetünk és akkor még nem volt művészeti. Podesz, Somosi, VUK, Pál J, FP^2 a legjobbak voltak a tanárok közül, mindig örömmel gondolok vissza rájuk, de még tudnám sorolni. A koliról nem tudok sokat mondani, mivel egyébként is helyi vagyok, de ha gondolod írj priviben és amire lehet válaszolok szívesen. :)
2020. júl. 26. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!