Pápai refi, milyenek a tanárok? ha nem leszek láb alatt akkor minden fasza?
Figyelt kérdés
oh és aki kolis (vagy volt),milyenek a fürdők?2020. jún. 30. 21:36
1/4 anonim válasza:
Én már rég voltam refis (5 éve végeztem) szóval lehet nem releváns amit mondok. A tanárok közül volt nagyon jó és borzasztó is. A nyelv oktatás pocsék volt főleg így visszanézve. Nem a legjobb iskola :) inkább csak neve van. Viszont amíg odajártam én imádtam refis lenni,szerettem a kolit a légkört és a várost is. De a gyerekemet már semmi pénzért nem adnám oda.
2/4 anonim válasza:
Vannak közös fürdők is meg az új részén két szobának egy fürdő. Rendben voltak :) ez miatt ne aggódj.
3/4 anonim válasza:
Barátnőm járt oda ő szerette. Szerintem osztály függő is. Amit mesélt abból ítélve nem sok különbség van az ottani és más iskolák beli tanárok között. Nyelvtant nem igazán tanultak voltak szigorúbb és kedvesebb tanáraik is.
4/4 anonim válasza:
Én is pápai refis voltam, bár még a régi rendszerben és nem it ott érettségiztem végül. A tanárok közül, aki gáz volt, már nem tanít szerencsére. A nyelviktatás übergagyi a franciát kivéve, anyanyelvi francia rektor van és Pitó is megköveteli az anyagot. A közösség nagyon jó volt, a lelkisége a mai napig kísèri az életemet, 10 év után is. Anno nekünk még 6 nap volt a suli, 5-6 hetente volt egy hetes ciklusszünetünk és akkor még nem volt művészeti. Podesz, Somosi, VUK, Pál J, FP^2 a legjobbak voltak a tanárok közül, mindig örömmel gondolok vissza rájuk, de még tudnám sorolni. A koliról nem tudok sokat mondani, mivel egyébként is helyi vagyok, de ha gondolod írj priviben és amire lehet válaszolok szívesen. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!