Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha szeptemberben induló...

Ha szeptemberben induló egyetemi állami képzésre jelentkeztem, de jelenleg egy másik egyetem hallgatója vagyok szintén állami képzésen, akkor attól még felvehetnek másik állami szakra is?

Figyelt kérdés
A hallgatói jogviszony miatt nem iratkoztam még ki, mivel az szükséges diákmunkához, de nem tudom hogy mennyire befolyásolja az új jelentkezésemet az hogy most is állami szakon vagyok. Amennyiben befolyásolja, akkor minél előbb kiiratkoznék. Természetesen megkérdezem az Oktatási igazgatóságot is majd, de elég ritkán van ügyintézési időszak, ezért örülnék ha valaki most is tudna segíteni.

2020. jún. 18. 19:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar be semmit, felvehetnek mintha simán jelentkeznél, és a jogviszonyt elég akkor felmondanod ha már felvettek, vagy regisztrációs héten.

Kredit elismerést amit érinthet.

2020. jún. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!