Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megteheti egy egyetemi oktató,...

Megteheti egy egyetemi oktató, hogy csak velem más online vizsgát irat, mint az összes többi hallgatóval? Negatívan diszkriminál.

Figyelt kérdés

A többieknek egy Neptun tesztet kellett írniuk (feleletválasztós kérdések), mindenkinek meglett, nekem pedig egy 4 ezer leütéses esszét online, amire 25 percem volt.

Azzal indokolta, hogy ez csak könnyítés számomra, mert a korábbi félévben már nem sikerült a vizsgám és így akart segíteni.

Ez így megállja a helyét?

Amúgy egy 4 ezer leütéses esszére 25 perc csak szerintem rövid idő?

Ez az utolsó tárgyam ahhoz, hogy végezhessek, minden más megvan már. Csak egy vizsgaalkalmam van és nem próbálkozhatok többször. Hova forduljak? Szerintem ez igazságtalan.

Bölcsésszettudumányi kar, Kommunikációismeret.

2020. jún. 10. 02:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jött ez egyáltalán? Amikor bejelentkeztél a vizsgára, akkor nem tudtad megírni? Vagy ezt hogy kell elképzelni?

Nem hangzik fair-nek, de kéne ismerni az összes körülményt ahhoz, hogy bővebben tudjunk beszélni.

2020. jún. 10. 06:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez a vizsga lett nekem kiosztva, a töbieknek pedig másik vizsga.
2020. jún. 10. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg mondd azt neki, hogy köszönöm a lehetőséget, de nekem az is jó ha az eredeti tesztet kell nekem is megírjam mint a többieknek.
2020. jún. 17. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!