Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyit puskáztatok az online...

Mennyit puskáztatok az online oktatás alatt?

Figyelt kérdés
Neten több oldalon is láttam hogy egy csomó gyereknek feljavult az átlaga. A dogák közben történő puskázásnak hála nekem is sokat javult az átlagom. (Alapból 4-es 5-ös tanuló vagyok) Szóval ti is puskáztatok az online oktatás alatt?

2020. jún. 9. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azok közé tartozom, akik általában nem szoktak puskázni. De most még én is... :D
2020. jún. 9. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent tudok fejből. Mondjuk még alsós gyerekeim vannak ;)
2020. jún. 9. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én magam nem puskáztam csak a többieknek írtam meg a válaszokat
2020. jún. 9. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Ami nem érdekelt, abból szinte végig. Ami érdekelt és amivel szeretnék majd foglalkozni, azzal bőven többet foglalkoztam, mint amúgy.
2020. jún. 10. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Én nem puskáztam.

Felesleges lett volna,mivel most érettségiztem, így nekem gyakorló feladatokat küldtek egész áprilisban. Ha elcsaltam volna, akkor sokkal nehezebb lett volna megírni az írásbelit is.

2020. jún. 10. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátaim és én rengeteget... Az összes dogát együtt írtuk meg úgy, hogy írás közben messengeren vagy Google meeten végig hívásban voltunk, általában kb legalább 5-6-an és kiosztottuk, hogy ki mire keres rá :D
2020. jún. 10. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát puskáztam. Valahogy online dolgozatnál könnyebben mer az ember csalni mint simában. Azt a tanár nem tudhatja, hogy én azt ténylegesen tudtam vagy kinéztem ez benne a jó.

Még volt olyan doga is ahol olyan nehézre volt megcsinálva a doga, hogy még puskával is csak 2-es lett.

De egyébként hagyományos órán ritkán fordul elő ilyen. És itt se mindegyiknél csalok csak a nehezeknél. Igazából ez most lehet, hogy amit kinéztem az hiányozni fog később.

2020. nov. 23. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!