Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó a Sárospataki Református...

Jó a Sárospataki Református Gimnázium?

Figyelt kérdés
Van két iskola amik között vacilálok. Az egyik itt van a közelben, a másik Sárospatak. Nem tudok dönteni. Érdemes itthagyni mindent és elmenni Sárospatakra? 3 óra út oda....szerintetek?

2020. jún. 7. 10:29
 1/4 anonim válasza:
56%
Szia! Én refis leszek, idén szeptemberben kezdem. Igaz én közel lakok hozzá. Amennyit eddig láttam belőle nagyon tetszett. A leendő osztályom nagyrészével már ismerjük,megtaláltuk egymást,biztos vagyok benne hogy a közösség nagyon jó lesz. Rengeteget hallom hogy jók a tanárok, jó programok vannak. Azt is hallottam, hogy ettől az évtől a kéttannyelvűsöknek lesznek külföldi osztálytársak,pl ausztráliából,németországból, spanyolországból stb. Idén is lesz "Pecúr tábor" ami egy 3 napos tábor azzal a céllal hogy megismerjük az osztályt,tanárokat,a helyet. A nyíltnap nagyon színvonalas volt,tele volt egy egész nagy terem emberekkel,nagyon sokan jelentkeztünk oda. A kéttannyelvű tagozaton az első éven az angolon kívűl csak magyar és matek szinten tartás van,a többi tantárgy ha jól tudom csak nulladik után jön be. Egyenlőre csak jókat tudok mondani róla,nekem elejétől fogva nagyon szimpatikus volt, nagyon jó az angol oktatás is,igaz nagyeséllyel tanárfüggő. Szerintem ha jövőre szeretnél ide jönni, nézz szét az iskola honlapján, nagyon sok minden fel van téve, rengeteg versenyen vesznek részt, van színjátszó körük (szintén nagyon jó,láttam az 'Abigélt' az előadásukban,imádtam.Biztos tagja szeretnék majd lenni.) Illetve nagyon nagyon jó kirándulásokat szerveznek. Majd ha elmész,a nyíltnapon úgyis többet tudsz meg, és mindig szoktak tartani felvételi előkészítőket,ahol szintén jobban megismerheted az iskolát. Sok sikert!
2020. jún. 7. 11:02
 2/4 anonim válasza:
56%
Szia! Kornyeken elek, es igen, Sarospatakon es vonzaskorzeteben a Refi a legelismertebb.
2020. jún. 7. 11:38
 3/4 anonim válasza:
78%
Szerintem is jó, bár én nem oda járok, mert inkább szakközép-be mentem :)
2020. jún. 15. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is oda járok!! Csak már a 4. évemnél tartok :)

Remélem jól döntöttél, és Refis vagy 🥰

2021. jan. 9. 00:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!