Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek 387 ponttal...

Szerintetek 387 ponttal felvennének a BME kolijába?

Figyelt kérdés
A BME Baross kolijába szeretnék majd bejutni. Szerintetek ennyi ponttal felvennének? Hogyan kéne számolni a pontjaim ami alapján felvennének? Hogy számolják a szociális pontokat(mire mennyi pontot adnak?)? Mik a tapasztalatok a kolival kapcsolatban? Kicsit tanácstalan vagyok. Tudnátok segíteni?

2020. máj. 29. 15:34
 1/7 Resistor ***** válasza:
82%
Szia, én éppenséggel a VIK-ben gondolkodtam, a nyíltnapon megkérdeztem egy lányt, hogy kb, milyen ponttól vesznek fel a kollégiumba. Azt válaszolta tavaly 420 tól volt. Egy másik embert megkérdeztem aztmondta, hogy 420-440-ig bármi előfordult már. Viszont a szociális pályázatot érdemes beadni, mert már a távolság miatt is kaphatsz szociális pontot. Nem tudom, milyen karra szeretnél menni, ezeket az infólat tudtam csak elmondani.
2020. máj. 30. 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
én bercsényis vagyok de én is ilyen 420 feletti pontokról tudok mindegyik bme-es koliban, 3 éve én 410-el nem kerültem be, csak szociális pontok alapján, amit elsőben tényleg érdemes leadni, később már nem annyira csak ha nagyon hátrányos helyzetűek vagytok
2020. máj. 31. 01:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Logisztikai mérnökire adtam be a jelentkezésem. Pesttől kb 130 km-re van ahol lakunk és van egy felsőfokúm is (azt hallottam az is számít). Ezek alapján szerintetek?

Köszönöm a válaszaitokat! :)

És tapasztalatok, hogy milyen a koli?

Tudnátok mondani pár jó tippet, mire érdemes odafigyelni? És szerintetek egy minihűtő hasznos lehet? XDDD (mostanság foglalkoztat a téma xD)

2020. jún. 1. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

[link]

amennyire hallottam nem a legjobb állapotban lévő bme koli, de a közösség biztos király (tapasztalataim alapján az a bme-en kb mindenhol), és az kárpótolni tudja az esetleges lelakottságot :D

ahogy olvasom szobánként van a hűtő ebben az esetben felesleges beruházni rá sztem, inkább egy vízforralót vagy egy mikrót vinnék, hogy azzal ne kelljen folyton kimászkálni a konyhába

2020. jún. 1. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Wow :o. Köszi *-*
2020. jún. 2. 00:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Másnak is a véleményére, tapasztalataira is kíváncsi lennék *-* . Túlélési tippek?
2020. jún. 4. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Járj sokat az Akciópontba!
2020. jún. 22. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!