Ha most vettek fel, és évet szeretnék halasztani, mi az az indoklás, amit nagy valószínűséggel elfogadnak?
felvettek a károlira államilag támogatott pszichológiára. viszont én külföldre mennék, és csak 'biztosításnak' jelentkeztem itthon is, de ezt nyilván nem írhatom a papírra. ha azt írom, hogy 'egy évet külföldön szeretnék tölteni tapasztalatgyűjtés/nyelvtanulás céljából', azt el fogják fogadni, vagy találjak ki valami teljesen mást?
ha lehet, olyan írjon, aki már halasztott és van hasznos tanácsa, de minden válasznak örülök :) köszi!
Tisztelt Vezetőség!
Kérem Önöket, hogy engedélyezzenek egy év halasztási időt, mert jobb tanulmányi eredményem elérésének érdekében külföldre szeretnék menni nyelvtanulás céljából.
Én valami ilyensmit írnék :)
én tavaly kértem passzív félévet(2)
NEM KELL INDOKOLNI kit érdekel :D
lehet kezdeni passzívval persze tavaly kértem 2őt és most egy másik egyetemen kezdek onnan meg kiiratkozom szépen:)
sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!