A Kodolányi egyetemről mit tudtok mondani?
Minőségi oktatás
Díjnyertes oktatási módszerünket cégekkel, vállalatokkal közösen alakítottuk ki, így munkaerőpiac elvárások beépülnek a tananyagba.
Családias légkör
Mentortanáraink, mint osztályfőnökök segítik hallgatóinkat az egyetemi életben. Nálunk egy oktatóra legfeljebb 20 diák jut.
Kivételes nemzetközi lehetőségek
Angol nyelvű képzéseinken számos ország hallgatójával tanulsz együtt, tanulmányokat folytathatsz külföldi partnerintézményeinkben.
Két diploma egy áráért
Nálunk két alapszakot is elvégezhetsz plusz két félév alatt, így két diplomát szerezhetsz mindössze egy tandíj áráért.
Széles képzési paletta
Válassz 3 felsőoktatási szakképzésünk, 12 alapszakunk, 3 mesterképzésünk és számos szakirányú továbbképzésünk közül.
Piacképes tudás és diploma
Számolj velünk, mennyit ér egy Kodolányi diploma és milyen gyorsan térül meg a befektetett tandíj.
az, hogy már egyetemen, egyszerűen nevetséges :D
semmilyen használható tudást nem kaptam (igaz, nekem csak diploma kellett), az évfolyamtársaimnak szintén csak a papír kellett, ennek megfelelően nem is vette nagyon senki komolyan az iskolát, a legtöbb tanár sem.
pár éve végeztem a Kodón andragógia-műv.szervezés szakon. Utáltam, de vszínűleg más iskolát sem szerettem volna.
Az, hogy semmit sem érnek a kodós diploma, nyilván baromság, de ebben az országban pár szak és pár egyetem/főiskola van, amit sokra tartanak.
Az évfolyamtársaim többsége jól beszélt angolul vagy németül és vagy biztos állása volt, vagy más szakot is végzett, ergo nem csak erre a szakra alapozott. És a legtöbb diák és tanár azért tényleg csak a minimumot adta ki magából.
Olyan hatalmas probléma nem volt, ami más intézményekre ne lenne jellemző, de hogy őszinte legyek, sok értelmét én se látom a Kodolányi létezésének.
sztem nyugodtan jelentkezz, nem olyan rossz az iskola, mint mondják, de nyelvtudásra, szakmai tapasztalatokra, talpraesettségre nagyobb szükséged lesz.
egyébként meg az a tapasztalatom, hogy a legtöbb munkáltatónak halvány segéd fogalma sincs arról, hogy milyen a színvonal a magyar egyetemeken, max. ismerik kicsit a legjobb 3-4 egyetemet, oszt kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!