Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek az Óbudai...

Mi a véleményetek az Óbudai Egyetem műszaki menedzser képzéséről?

Figyelt kérdés

2020. máj. 14. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm itt végzett. Ült is vissza egyből az iskolapadba mérnöknek, amikor rájött, hogy a műmen papírral max. sales-es lesz, mert ez a papír önmagában nem sokat ér. Se nem mérnök, se nem menedzser: két szék közül a padlóra. Kerüld el, ha teheted, menj rendes mérnök vagy gazdasági szakra.
2020. máj. 14. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Oda járok. Osztom az első véleményét, nem érdemes ide menned. Az egyetlen hasznos dolog amivel innen kikerülsz, az az esetleges egyetemi éveid alatt megszerzett gyakornoki tapasztalatod, de persze az sem az egyetem érdeme.

24F

2020. máj. 14. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam hogy könnyen teljesíthető.
2020. máj. 23. 01:01
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki leszólja a műment pedig nem annyira kamu szak azért BME-n. Jó nem annyira vészes teljesíteni, de utána nem rosszak a kilátások. Akiket én ismerek BME műmenen végzetteket elég jó poziban vannak. Van aki projektmenedzser lett, olyat is ismerek aki bankban dolgozik, és olyat is aki komolyabb műszaki területen. És persze sokan vállalkoznak is a jó kapcsolatoknak köszönhetően. Saját magadon múlik inkább, hogy mit érsz el az életben, a papír csak egy kiindulási lehetesog, és erre a műmen tökéletes.
2020. máj. 26. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!