Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményed a műszaki...

Mi a véleményed a műszaki menedzserről?

Figyelt kérdés
Sokáig nézegettem, de minél többet gondolkodom a dolgon, annál jobban kezdek áttérni az "értek a gazdasághoz is, és a műszaki dolgokhoz is"-ról az "igazából egyikhez se értek"-re.
2012. febr. 16. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne vedd sértésnek, de mérnöki süllyesztő. Aki nem jó mérnöknek az jó műmenedzsernek. Pont azmit írsz: kicsit ez kicsit az de igazán semmi... Mint amikor a bölcsésztől megkérdezik mi lesz belőle, és az a válasz, hogy hát, bármi lehetek...

Volt közös óránk műmenekkel, azonos időben azonos tanár azonos terem. Nekik mégis könnyített sort adott, legalábbis a miénknél 10x könnyebb volt. Hogy meg tudják csinálni... :D

2012. febr. 16. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
ez nem teljesen igy van szerintem mert én a bme-n ugyanolyan olyan feladatsort irtam mindenből mint például a közgazdászok, sőt a matekóráim is nehezebbek voltak, igaz csak 2 hónapot jártam oda mert nemtetszett ez a szak:D nem is értem miért ide jelentkeztem talán csak mert jól hangzott az elején. Most fogok ujra érettségizni és új szakra jelentkezni:)
2012. febr. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!