Corvinus bsc után ELTE msc, ez nem presztízsvesztés?
Pénzügy-számvitelen tanulok a Corvinuson, azonban gondolkodom azon, hogy mesterképzésre inkább az ELTE Pénzügy szakjára mennék, nem maradnék házon belül. Ennek több oka is van, egyrészt a Corvinus magánegyetem lett és ha nem sikerül hoznom az átlagot, félek százezres adósságaim lesznek tandíjak, másrészt az ELTE-ről elég jó hírek terjengenek, ami a gazdaságtudományi képzéseit illeti.. továbbá szeretnék már tanulás mellett dolgozni is, és az ELTE tanrendje ehhez igazodik is, a Corvinuson meg elvileg elég nagy szívatás megy mesteren is.
Csak hát mégis ott van bennem, hogy a híres Corvinusos diploma éri a legtöbbet, én mégis "lejjebb adom egy szinttel". Ez okoz egy kis frusztrációt, meg az önéletrajzban is az ELTE fog először szerepelni, nem a Corvinusos diploma.
Mit gondoltok?
Itt vannak a CEU business & economics szakjai: [link]
Ne mondd, hogy nem hallottál a CEU-ról közgazdászként, mert besírok. Ez a legmagasabb színvonalú gazdasági egyetem a térségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!